Normal ke kalau 6 week tp tidak ada morning sickness, belum ada alahan, cuma kerap kencing.

preggy anak pertama

16 Balas

untungnya awak.... saya start minggu 6 dah mula ada alahan.... alahan sy sampai tak boleh buat kerja... terbaring je... macam2 saya rasa.. tiba2 ada gerd. tiba2 ada migrain. morning sickness sy 24 jam.. bukan morning dah namanya.. huhu..

2y ago

bertabah la awak. memang sakit tu 24 jam sickness nama nya😅.. hrp alahan awak cpt hilang