Morning sickness makin kurang w8

Morning sickness week 4-8 ade tp x kerap, tetibe week 8 days1 and 2 makin kurang lak, normal ke?? Kdg rase mcm xde..hahah risau

6 Balas

sy pon sama 😂 dh 9w alahan mcm bkurang..tek pon mcm kurang sakit dr sblm2 nie ..sy nie fobia sb sblm nie pnh gugur ..skng pon jap2 tgk spender tkt bleading...mcm trauma pulk...

1y ago

Saya bru nk masuk week 7, lepas gugur dua kali. Risau jugak mcm sis, asyik2 tngk spender😌, atau pun rasa guna jari, risaunyaa. Kali ni alahan saya truk pulak, tak mcm sebelum2 ni

Sama sis, saya 9w. Kurg dah rasa lemau semua tu.. kdg okay, kdg loya muntah.. esok okay, pastu esok penat. Malas. Rasa nak tidur je 😂

huwaaa..sama la punyaperasaan gini..cepat2 nnt positifkan diri.. mcm rasa normal jerkan...mcm fobia pon ya.. skrg 7w2d..

sama saya pun dah berkurangan & hampir hilang....skrg nampaknya nafsu makan pula yang muncul....🤭

Beruntung sgt tkde alahan tuu sis Huhuu sye hadap mual dan bau busukk ni je pening kple

Normal.