Normal ke kalau 6 week tp tidak ada morning sickness, belum ada alahan, cuma kerap kencing.

preggy anak pertama

16 Balas

normal sis. kalau boleh jangan diminta takut awak tak tahan je nak hadap nanti 😂 saya mengandung anak pertama dan ke 3,kena alahan teruk. sampai lembik badan. makan dan minum muntah. perut lapar. tapi tak boleh nak makan,muntah je. sampai nak kena admit hospital sebab berat turun banyak. mengandung anak ke 2,tak kena alahan langsung. seronok rasa. boleh lompat bintang 🤣

2y ago

sama mcm Saya sis...Tak dak alahan langsung tu yg risau. 😓