????????

preg 31weeks ni memang sentiasa rasa panas ka. ?

16 Balas

sya bru 7bln...aircond pun xrasa dh😂 husband dh bgulung ngn selimut sya relax je xpkai selimut...

5y ago

samalah ngan sy.. sy dah 34 minggu dah.. sy relax je tak pakai selimut.. mmg panas... dah cuba tak onn aircond, tak bleh tido.. sudahnya terpaksa onn aircond br bleh tido. 😅😅😅

Iya mmg rasa panas. Aircond kt ofc 16c pun rasa okay je. Bila dh bersalin 24c pun rasa nk demam 😅

Ha ah saye dari mula mengandung rasa panas sampai sekarang 24 weeks

5y ago

aduhhhh bertabahlah sis😆

Yes, lagi dekat nak bersalin lagi panas. Rasa macam duduk dalam ketuhar

5y ago

😆😆😌

Betui, memang panas. Saya banyak kali mandi masa preggy dulu 😅

Yes, selepas bersalin lagi panas, akan peluh tak henti henti...

Ya pkra biasa tu haa. Satu cuaca sma . Byk minum air , kerp mndi pun ok

Biase la tu.. dlm ekon pon berpeluh.. hari2 duk menghrp ujan.. 😂

Perubahan hormon + keadaan cuaca..minum air secukupnya. k

5y ago

iyaaa biar minum air bnyk tp kencing yg kluar sikit heran😂

Memang.. Sya kalau boleh on aircon 24 jam.. Hehe