badan terasa panas

salam, nak tanya. mmg normal ke badan masa mengandung ni terasa panas? saya mmg rasa panas sentiasa. sentiasa perlukan aircond. sampai tahap rasa aircond opis cam tak bukak sebab asyik panas. saya baru 28minggu lebih

7 Balas

normal jer rsenya sbb sye pn sme 28w5d.. tdo ekon pn tak nak pkai selimut... kdg bantal kat pinggang tu smpai rse bahang terus sye campak jatuh ke bwh bantalnya. .. haha

perkara biasa tu sis..makin lama makin panas kita jadinya .saya 28 minggu jg ..sblm tidur mesti cuci kaki dulu..kdg saya mandi tgh mlm bru dpt tdo

ya panas..org lain tdo pki selimut..kita slmba je xpki..pastu baru buat kja skit..basah da ketiak..hahahha..panas dia lain mcm..

Normal sis. Saya 29 weeks. Malam tidur tak berselimut even kipas kat sebelah je. Dekat office aircond rasa macam tak cukup 🤣

sy 31minggu pun aircond je sis, panas bahang lain mcm walau hujan😌

Normall,saya pun rasa panas🥲😅

ye