any suggestions utk nk besarkn baby dlm perut ? 😅

preg 31 weeks . ibu berat dlm 40 lbih . tnggi 148 . normal ke bby kecik dlm perut ? doc kata baby kecik 🥺. any suggestions utk bagi bby besar ? setiap kali cek berat ok ja naik semua . cuma bby je kecik . ke ikut mak nye kecik . doc suruh makan ais krim kerap tp dlm kuantiti yg sikit . berat baby dlm 1.3kg . normal ke ? ni second baby . baby girl .

1 Balas

Cuba makan makanan yang manis2 , inshallah baby berat🤣 jangan risau kadang orang ckap scan tu anggaran je , -+500g

3y ago

risau gak kena kencing manis kang 😂 ada gak makan benda manis2 tp x bnyk . risau 😅