5week pregnant... Hope my baby healthy and strong... before this,,my previous baby was miscarriage..

pray for me too? thank u...?

19 Balas

aamiin.. saya pun sama baru lepas gugur hujung tahun lepas sekarang 12 minggu. baby sihat je siap nampak tangan gerak2.. banyak doa dan cari ilmu ya.. insya Allah akan dipermudahkan..

5y ago

kalau saya,,lepas gugur bulan 11tahun lepas,,,doktor pesan makan folic acid non stop smpai 3 bulan seterusnya,,utk kuatkan rahim....dye cakap biase lepas gugur mmg kite subur lagi..sbb rahim masih kat bawah..boleh usaha,,lepas dah abis pantang gugur tu...