5week pregnant... Hope my baby healthy and strong... before this,,my previous baby was miscarriage..

pray for me too? thank u...?

19 Balas

aamiin.. saya pun sama baru lepas gugur hujung tahun lepas sekarang 12 minggu. baby sihat je siap nampak tangan gerak2.. banyak doa dan cari ilmu ya.. insya Allah akan dipermudahkan..

5y ago

kalau saya,,lepas gugur bulan 11tahun lepas,,,doktor pesan makan folic acid non stop smpai 3 bulan seterusnya,,utk kuatkan rahim....dye cakap biase lepas gugur mmg kite subur lagi..sbb rahim masih kat bawah..boleh usaha,,lepas dah abis pantang gugur tu...

Same goes here. Missed misscariage for the first pregnancy. And now,2nd pregnancy 8weeks already. Alhamdulillah. May Allah ease everything

5y ago

alhamdulillah..tahniah sis..... insyaAllah.. May Allah ease everything... take care ❤❤

In shaa allah..aamiin.. sama2 kita berdoa semoga baby kita sihat walafiat.. My 1st baby 7weeks 2days stlh 1tahun 6 bulan berkahwin..

5y ago

U too sis.. 😍

semoga dipermudahkan sis. saya pon baru 5 weeks. cuti kena bedrest. sebab threatened miscarriage. doakan saya juga ya sis😘

5y ago

semoga baby kuat dan dapat kluar dgn sihat dari perut ibunya ckup2 bulan 9bulan10hari... inshaAllah aamiin

saya hari ni gugur utk kali ke-3...kandungan boleh bertahan setakat 12 minggu je..moga ada rezeki lagi lepas ni

5y ago

tak tahu lagi sbb apa.lepas ni kena amik darah utk check.tp mmg dh boleh agak sbb scan cuma nmpk kantung je.seronok tgk org bila tahu positif pregnant,berkekalan sampai slmt melahirkan

same here...second pregnancy.. first one miscarriage.. i hope u and baby r going to b fine..

5y ago

hopefully.....u too..hope u and bby going fine too...thank u dear❤❤

Semoga dipermudahkan awak, jaga diri dan baby baik2, jgn buat kerja berat dan jgn stresd 😉

5y ago

insyaAllah...amiin amiin... terina jasih banyak..moge Allah pon mudahkan urusan sis jua ❤❤

sama mcm saya... ni second baby.. 6w.. inshaAllah moga baby kita kali ni sama2 kuat2.. aamiin

5y ago

take care too yaa...

Alhamdulillah.. Semoga baby dan ibu sentiasa sihat.. Semoga dipermudah ya sis.. 💜

5y ago

Amin insyaAllah..

in sha Allah,semoga dipermudahkan segalanya,ameen....fi hifzillah:-)

5y ago

aminn...terima kasih bnyk sis❤❤