Baby small

Pray for me... specialist said my baby too small... 33weeks 1.7kg.. everyweek appoinment..?.. what should i do for tambah baby weight..

2 Balas

Saya rasa okay je sebab baru 33 minggu . Saya masa 36 minggu baby 2.6 . Lahir 38 minggu 2.8kg . Still ada masa nak naik berat ke 2kg . Try minum susu atau apa apa yang boleh bagi baby besar

5y ago

Tq awak.. in syaa Allah aaminn...hopefully ok lah lpas ni

Same lh. 31 week but 1.4kg.bdn sy kecik je. Prut bsr ni pun dah terasa bsr. Ingt baby dah berat. Hihi. Mgkin kena tukr cara pmknn

5y ago

Tulh same lh.. Mcm2 way