Fakta atau Mitos: Bayi pramatang sentiasa dilahirkan dengan masalah kesihatan

Voice your Opinion
Fakta
Mitos

732 respon

9 Balas

depends pd bbynya kondisi.tak smua bby pramatang begitu..mcm ank sy lahir pramatang 34 minggu alhamdulillah.dia sihat shj🥰

alhamdulillah ank sulung sy sihat.walaupn masa lahir,lekuk di bahagian kepala dia nampak sgt dan merisaukan sy

Anak sulung sy lahir 29 weeks,alhamdulillah sihat smpai skrg dh 5 tahun umurnya (2023).

1y ago

Time tu dlm sebulan lebih(45 hari)la dduk NICU.

anak pramatang ni sebenarnya lebih bijak pandai,cepat belajar..anak buah sy mcmtu

Tgk pada keadaan baby dan situasi baby ketika itu..

depends pd keadaan baby

Mitos

🤔