Line kabur

Pr3gnant ke tak ni line kabur.😅

Line kabur
26 Balas

https://chat.whatsapp.com/CDJpE5JHMIiGBIRxhRjBhq Hi ibu hamil, iktiar hamil, dalam pantang, ade anak bole join group sy . Tekan je link diatas tq

ye mmg dh pregnant.. kira la dr tarikh last 1st day period dh brp week pas tu ckup 8week dh leh bukak buku pink..

Pregnant tu mommy.. Congratulations ye. Jg kesihatan 💐 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Wah tahniah ...mengndung tu biasanya kabur sbb air kencing ... nk kepstian prgi cek

3y ago

terima kasih😇

insyaallah ada rezeki , nanti cuba lagi tapi selang lagi 2/3 hari

Yes.. Mo pastikan lagi kasi lewat beberapa hari lagi #TAPActiveUser

InshaAllah pregnant..check 2 3 hari lg..jaga diri sis

positif ni tahniah..kalau rasa was² g klinik ja cek

3y ago

ok terima kasih😇

positif ni... congrats 😍💕

positif ni sis insyaallah 😊