Kalau line kabur mcm ni positive ke negatif?

Post image
17 Balas

positif tp samar². sis tggu dalam 2mggu lagi. kalau period delay dh blh cuba check klinik☺ saya aritu 3minggu check upt. line dia mcm ni hehe bila delay period hari ke 5 check upt lagi double line pekat sangat². check klinik masa 6 weeks dh ada kantung hihi

insyaAllah positif awak, sy masa pregnancy kali ke 2 ni.. masa cek line samar² mcm ni jugak.. sekarang alhamdulillah dah 33 minggu..

Positif saya pun cek awal pg kabur mcm ni pastu ptg saje ajak suami g checkup kat klinik naik merah terang. Heheh skrg anak dah 8bln

selalu boleh tngok penerangan dekat kotak. brand sya beli dia kata walaupun cair, still positive.

Alhamdulillah positif tu. Boleh guna clear blue digital if nk kepastian 👌🏻

Tahniah sis.. Jage dri elok2 ye.. Doakan sy juga.. Lama dah menanti.. 😊

positive tu.. tahniahh.. semoga giliran sy pulak lps ni.. Aamiin

positif..tahniah..🥰semoga giliran sy pulak dpt double line pasni.

positif. mcm sy mula2 cek pregnant test. skrng dah bersalin.syukur.

positive tu.. tapi kabur mgkin sbb kandungan masih trlalu awal 🥰