???

Positive ke negative....minggu ni dah 2kali check,first hrtue mcm slow je,ni nmpk kuat skit..syukur alhamdulillah

???
44 Balas

Alhamdulillah! Tahniah mommy 😍 Mommy, qila nak suggest set nutrisi hamil yg lengkap dgn : *Set ni tahan 3-4 bulan.kalau ada lebih nanti ,Puanboleh guna time berpantang sebab setnya masih sama😍* 1) B complex (tahan 4 bulan) 2) Vitalea (tahan 4 bulan) 3) Vit C (tahan 6 bulan) 4) Ostematrix (tahan 3 bulan) 5) Omega guard (tahan 3 bulan) 6)ESP (tahan 2 bulan) Set ni macam Qila sendiri amalkan untuk 1st pregnancy haritu. So far memang sangat2 membantu Qila sebab tu Qila setia consume sampai lah sekarang , dan alhamdulillah, sampai sekarang susu badan qila meriah dan pekat 💕 Set ni dah complete dengan •FOLIC ACID •IRON (tambah darah) •KALSIUM •PROTEIN •OMEGA 3 (perkembangan otak baby) PROMO berakhir esok ya puan, 29 Feb 2020 Pleasee grab promosi super jimat ni 😍 for baby and you Berminat boleh wasap qila terus www.wasap.my/+60163585235

sy cek mcm ni lah positive. then pg klinik nak cek air kencing pula sbb x sure kan time tu lagi² blm kawin lagi msh muda 19thn😅 but skg dah kawin ni pun dah 29weeks preggy hehe share story je😅

4y ago

Tahniah dik,jg kandungan baik2

Alhamdulillah positif tu cuma hormon HCG belum kuat lagi dalam badan. Esok cuba lagi pakai air kencing pertama. In shaa Allah pekat. Kalau ada upt strip pun elok. Yang tu lagi tinggi sensitivity.

tahniah ia positif..sya jg sblm ini ragu2 sbb samar2 ja garis tu namun nurse kata ia ada bila da buka buku scan da ada 6minggu

4y ago

Alhamdulillah...sy minggu depan br scan

aah positif tu tahniah.. sy pon gtu jgk.. alhamdulillah msih 5week..doakan selamat kandungan sy.

4y ago

oo dkt2 la kita.. sy 30/1 tp dktr awl first period mcm sy 22/1..sy 26/2 pg tuk sy cek result mcm sis jgk.. ptg tu trs g spital tuk kepastian dan misi ckp positif

In sha Allah positif sis ..saya dulu mcm ni , last2 cek up baby dh 8 minggu hihihi

Repeat hari2.. boleh nmpk perubahan line mkin terang

Alhamdulillah, tahniah. Positive 👏🏻👏🏻👏🏻

Positive tahniah. Cer try clearblue memang tepat.

Da dua line msti la positive...nk komen ape lg?

4y ago

😀😀