UPT Samar

pernah x siapa2 test n keluar result mcm dlm gmbr ni, sy lewat yg ke15 hari dh 2kali check sma je result dia pkai lain2 jenis test. adakah positive atau negative ye ?

UPT Samar
45 Balas

Sy Pernah.. 2bulan x datang period. Tp upt -ve. Sy pegi urut. Org yg urut tu kata, saluran period sy tersumbat. Sbb tu drh period tak keluar.. Lepas urut, alhamdulillah, darah period keluar balik. 2bulan kemudiannya, alhamdulillah.. Pregnant.. 😍

Positif tu. Cuma lepas ni kalau boley biar 1 bulan x dtg priod bru cek guna alat tu. Sbb biasa kalau kndungan awal masih baru, so line pon x terang. Rugi duit beli alat 😀.. buat buku pink jangan lebih 12 minggu

Tahniah..lately rmai y duk post double line faint.klau sy..tggu lama skit xdtg period..bru test..bru terang bderang..bru puas hati..n no more confusing...klau sy la..

Tahniah ... Sy pon hari tu cek kabur jgk mcm tu .. lps tu g klinik cek positif .. jaga baik2 .. baru2 ni kna banyak brehat ..

Sya mengalaminya 3kali dlm seminggu sya check hasil yg sama last2 g clinic scan mmg btl positive 🥰🥰🥰

Kalau tk puas hati cuba beli pregnantacy test yang boleh digital punya. Boleh tgk brp weeks

+ve. Tahniah! Sama macam sy dulu, result keluar samar2 cmtu laa nk confirm lagi sy g scan.

Insyaallah positive tu.. Cube pegi klinik scan..sy pn mcm tu jugak.. ☺️

kalau tanda tu sama mcm dekat packaging alhamdulillah. check balik packaging tu sis.

dah 2 line tu +ve lah maksud nya. nak lebih confirm pergi klinic cek.