Baby slow pgerakan

Hi mommies. Mmg kalau masuk 36weeks, baby pnya pgerakan slow? Maksud sy tidak mcm sebelum ni. Selalu kena tendang kuat sangat. Skrg ni mcm slow skit. Any experiences?

2 Balas

Mmg camtu kot...sy pn dah 36 weeks..sblm ni Masa 30-35..dia punya aktif Len mcm..sampai perut tu berombak2.. skrg ni nk tgk perut berombak pn payah..asyik mengeras n berbonjoi ja😂😂😂... Nk dpt kiraan 10 pn dkat kui 8mlm Bru cukup..

5y ago

Tq mmy

Normal sis.. Sbb ruang da smpit.. Tp kne make sure ckup 10pgerakan..

5y ago

Wc dear. 😊