Baby kick 24week

Esok genap 24w dah baby . Alhamdulillah gender pun dah tahu . Cuma nya betul ke baby girl ni kick dia slow² je . Tak kuat mcm baby boy ? Sebab skrng pun rasa kick slow² je gerakan pun slow je ayu² gituuu, kadang je jenuh pujuk nak rasa kick 😆

4 Balas

Saya pregnant boy sebelum ni, dia punya kick and aktif xsekuat pregnant girl sekarang 🤣 yg girl ni lg aktif yg amat dr abg dia..

Saya first pregnancy tak kuat pun dia kick then keluar boy. Pregnancy kalini kemahin ditendang2 siang malam, bila scan gugurl 😆

9mo ago

sama la...yg sulung and no2 boy....6bln baru rasa kick..tu pon slow jk...yg ketga pulk ni dari masuk 16w da rasa gerakan..skrg da 22w makin kuat dy kick...skli scan girl rupa nye ..😁

Tak betul 😊. Nanti makin besar lagi terasa kick tu.

Tak pun sis, baby girl sy aktif je sejak 20w 😊