positive ke negative?

Salam mommy semua...sya nk tnya, klo mcm ni positive ke negative ye? Sbb sya try pakai pregnancy test lain...semua negative, cuma clear blue ni je nmpk mcm samar2...mommy2 semua nmpk mcm positive ke negative? Sape pernah jd mcm sya ☺️

positive ke negative?
16 Balas

Kejadian macam saya sis 😁 2 kali buat test guna clearblue,naik pon sama jgk la macam tu sis.. Bila pakai test biasa naik 1 line je tapi klinik semua lebih refer pada test biasa je.. Lepas tu tiba2 period tapi 3 hari je.. Period pon rasa sakit lain macam.. Jadi saya redha je la memang takde

4y ago

Oo..hehe, sya teratur je tiap2 bln..tp tu la, bln ni pelik ckit..saja test sbb dh lewat sehari, dpt result cmtu..lpstu sya check lg tiap2 hari, result negative je 😄..ni dh lewat 4 hari, tak mai lg period

xpndai lah nk tgok upt bgini. dlm packaging dia ada cara2 guna kan? klu clear blue yg jnis klua tros result pregnant or not prengnant tu lg bgus. sng x runsing.

Sis cuba lagi ye esok. Test pada urine yang pertama sekali. Bangun2 je tido terus check. Tapi kalau nak lagi pekat tunggu period delay. Semoga ada rezeki sis

klu kabur cmni better repeat smpi line terang. Xboleh berharap sgt klu kabur cmni.

Sy pun x sure. Jenis ni xsilap kalu positive dia akan bentuk tambah + gitu

sya punya klau positif mcamni..sya delay period 7 hari

Naik juling plk mata tgk. 😅 sis repeat upt lg nanti tau.

hamil ke??? kalau samar mcm ni..sy pon samar mcm ni

Repeat lagi sis pas 1..2 Minggu gitu😅

mcm double line but repeat lgi ye awak