berat badan bayi

pndapat ibu2 ok x berat bdan byi sy ni.. baby lahir 2.62kg..masa bby lahir trus kt NICU.. so berat bby naik ikut line kuning je.. nyusu dutch bby.. atau ibu2 ada bagi bby Vitamin? ada tnya dokter psl vitamin...tpi dkter xbg respon.. xdpt nk BF...susu kurang.. Tq

berat badan bayi
22 Balas

ank no 3 sy lahir 1.98g je,, lahir 8bulN.. bagu susu bdan je.. bby bwah 1thn xd glakkan makn ubat sebrgan tanpe nasihat doc. sbb bolh gangu buah pgang dia... bgi susu n bagi tido secukp nya.. kasi dia tido banyk susu kerap insyllah jdi isi la susu tu.. skrg ank sy bru 2buln 4.8kg tido n ssu je.m

4y ago

ank sy siang main2 nyusu.. kdg 3oz.. 2oz.. tp bila mlm 4oz dlm 2jam atau 3jam..