berat badan bayi

pndapat ibu2 ok x berat bdan byi sy ni.. baby lahir 2.62kg..masa bby lahir trus kt NICU.. so berat bby naik ikut line kuning je.. nyusu dutch bby.. atau ibu2 ada bagi bby Vitamin? ada tnya dokter psl vitamin...tpi dkter xbg respon.. xdpt nk BF...susu kurang.. Tq

berat badan bayi
22 Balas

Besar jugak anak sis..anak saya dulu lahir lg kecik 1.88kg je(lahir cukup bulan 38week).. Alhamdulillah berat sebulan naik 3.56kg.. 2bulan naik 5kg lebih.. Dulu masa baby cm bf dgn susu fm frisolac.. Skrg umur 1tahun 6bulan dh 13kg..

4y ago

boleh la sis.. tp graft berat pun line kuning..