berat badan bayi

pndapat ibu2 ok x berat bdan byi sy ni.. baby lahir 2.62kg..masa bby lahir trus kt NICU.. so berat bby naik ikut line kuning je.. nyusu dutch bby.. atau ibu2 ada bagi bby Vitamin? ada tnya dokter psl vitamin...tpi dkter xbg respon.. xdpt nk BF...susu kurang.. Tq

berat badan bayi
22 Balas

bby sy lahir prem..33 minggu..berat waktu lahir 2.72.. pastu 12 hr duk nicu berat bdn dia menurun smpi 2.4...skg sy bg bf and susu formula similac tuk prem...Alhamdulillah berat dia makin naik...

4y ago

Air kayu sepang tu beli dri mna sis?