berat badan bayi

pndapat ibu2 ok x berat bdan byi sy ni.. baby lahir 2.62kg..masa bby lahir trus kt NICU.. so berat bby naik ikut line kuning je.. nyusu dutch bby.. atau ibu2 ada bagi bby Vitamin? ada tnya dokter psl vitamin...tpi dkter xbg respon.. xdpt nk BF...susu kurang.. Tq

berat badan bayi
22 Balas

Cam anak kedua sya lahir 2.27kg je tp full breastfeeding memang pyah naik bnyk berat badan nya sampai skg umur 3th4bln berat dia 11kg je sllu cek up berat kat klinik tiap 3bln Anak yg ke 3 pon sama lahir 2.48kg tiap bln naik sikit je skg umur 5bln berat pon msh 5kg baby yg ni sya campur dgn susu formula s26

4y ago

Try bagi susu s26 gold atw enfalac sis