hi!mommys,

Plz share barang2 keperluan mommys yg perlu di beli dan di bawah pergi ke hospital bersalin nanti.

5 Balas

1) nursing bra 2) breast pad 3) nipple cream 4) optional-milk collector 5) disposable panties 6) maternity pad/pad overnight 7) sweater 8) nursing friendly punya baju 9) kain batik/ikut la seluar selesa ke utk time kluar ward 10) toilet slipper 11) stokin 12) towel, set alat mandian, berus gigi, ubt gigi 13) cawan/gelas/sudu/tupperware(isi la 3 in 1 pape, biskut, kurma) 14) flask kecik utk isi air panas Additional boleh google2 tgk kut

Bwa bekalan mknan n mnuman pastu bwa bju utk discaj..Yg pkaian dalaman tu bwa bnyk sb nk pkai yg penting pad,brg2 mndian dan bju bby sikit..

bwh bju bby lmpin tuala bby

Tq semua yg share,

Aah..ok tq sis