Hi mommys...

Bole x bagi list barang2 baby n mommy nak bawa ke hospital? #1stbaby

2 Balas

Brng mummy: -towel,pads,underwear,sweater,stokin,kain batik,ttup kpla,minyak panas(losyen mustajab),baju,mandian Brng bby: -longsleeve(3helai)+seluar,pampers,barut,bedung,minyak pnas,mandian bby,sarung tgn n kaki

Bole cuba guna plastic ziplock mcm ni siap tulis da list barang2 yang perlu di bawa ke hospital..jadi xlupa..berminat pm saya 0174883112