hi mommys semua..nk tny buaian ape yg sesuai ye utk newborn baby?

Plz Give me some suggestions Coz i xde pengalaman lgi, plz help me guyz.

1 Balas

Tunggu baby lahir baru decide nak buai ke tak . Kalau baby jenis senang tidur je tak perlu buai lagi senang . Kalau pakai buai nak pergi mana mana semua nanti jadi susah . Macam anak saya memang tak berbuai , try letak dalam buai sebab orang tua suka bising suruh tidurkan anak dalam buai bagi puas tidur , tapi bila letak makin bulat mata dia , seronok pulak ingat tu tempat main .

4y ago

Kan , tu yang jadi susah kalau tidur buai . Rumah sekarang lagi susah nak ada kayu kalau nak gantung pun so kena angkut segala buai tu