korang thu x mcm mne nk bg hilang selesema ank 7m?

pleess sugg

2 Balas

letakkan air panas dlm besen dan titiskan 3 hingga 5 titis minyak kayu putih ke dalam air panas sehingga naik bau. pastikan besen tu di atas lantai dan letakkan baby dlm keadaan meniarap diatas peha ibu. pastikan ibu duduk diatas kerusi dan muka baby tidak terlalu terkena wap panas tu. hanya sekadar utk baby bau wap aroma minyak kayu putih itu shj. In Shaa Allah hingus baby akn cair keluar dengan sendiri nya dan lap setiap kali hingusnya keluar dalam masa 10 hingga 15 minit. ulangi selang beberapa jam dalam sehari sehingga baby hilang selsema. ini suggestion dapat dari doktor sendiri. boleh cuba. semoga baby cepat sembuh 💪

Masukkan bawang putih ke dalam bubur nasi yg sedang dimasak ya mommy... Bg hancur supaya senang kunyah dan telan. Get well soon, baby.