mcm mne nk hilang kn loya

Kenape kite mutah terok mcm mne nk berhenti kn ye....smpy dah x thu nk mkn ape dah...mkn sikit pun mutah2 terok...sekali dah mutah beterusan..mkn buah pun blh mutah sedih....

1 Balas

Cube try sengkuang. Hehe aritu kwn mmg muntah teruk. Sengkuang je dia blh telan..dia menurun mak dia masa mengandung. Or cuba sis tny mak sis dia mkn ape utk hilangkn loya masa mengandung sis. ;)

5y ago

Tq sis...mak sye mkn asam je die ckp..tp x jln jugak...insyallah sye cube mkn sekuang pulak tq ye..