Saya keliru scan pertama 9 minggu kali kedua scan 7minggu.Last period 5/12/23 yg mana betul.keliru

8 Balas

mungkin sbb awal lg jadi tak accurate. doktor sy pesan jgn kerap2 sgt scan sbb cara bacaan lain2. scan kt kk je nanti 12/28/32/36w. moga dipermudahkan.

1y ago

terima kasih.Sb yg first scan 9 minggu nampak kantung saja.Kali kedua nampak kacang tp kecil sangat.Tu konfius😅7minggu.sb tahun lepas br gugur