Mcm mna nk naik kan hb low? Hb sy skrg 10.5..mkn ubat iberet hb masih jg rendah..

40 Balas

maltofer . shri makan 3x . perisa coklat . sya masa 1st pregy hb smpai 8 . admit hspital masuk darah . ubat zincofer iberet klo sya mkn sya pitam .doc mntak beli maltofer kt farmasi luar . skrg 3rd preggy mkn maltofer je mesti hb atas 12 .

2y ago

sis wani pergi beli kt farmasi try 1 tablet dlu . murah je tu 1 tablet xyh beli 1 kotak terus . agak serasi da blh la beli 1 kotak