3t pregnant

Hello saya nak tanya ?? Kalau kalau ke3 kita buat test hamil . Kali ke3 . Dia keluar pregnant 3+ ?? Tu bermksud ???

2 Balas

maksod nya awak tengah pregnant dear. congrats🎉 usia kehamilan awak dlm linkungan 5week ++ above. nak scan nampak kantung boleh scan masa usia kehamilan awak 6@7w. nak nampak baby dan heartbeat klip2 boleh scan masa usia kehamilan awak 8@9w dan above. selagi xde spotting/bleeding atau sakit perut terlampau mean kandungan awak baik2 sahaja. boleh start consume asid folid ya😊 kalau mcm dlm gmbr ni. maksod kandungan awak baru dlm 4@5w

7mo ago

okay thanks awak :))

BACA LAH MANUAL DALAM KOTAK TU SIS.