Hamil?dah boleh jumpa doktor kah?

Hello bund,saya belum berpengalaman soal kehamilan,boleh kah bertanya? Kalau kita test pregnant pake clearblue then keluar keputusan pregnant 1-2 minggu?apakah perlu ke klinik untuk buat confirm hamil?#ingintahu #imfrommalaysia

1 Balas

kecuali kalau ada sakit perut teruk atau pendarahan, better tunggu 8w nanti baru pergi.

2mo ago

Setuju ngan sis ni. Minggu 8 dah boleh nampak heartbeat baby. Lepas tu bawa gambar ultrasound, buka buku pink kat KK kalau nak checkup kat KK.