Positive ataya negative

Pinjam mata korang kjp..cuba tgk ni satu line ke dua line ea??? Period dh sbulan lebih tk dtng..anak first umur 1 tahun 3 bulan.

Positive ataya negative
10 Balas

negative sis..tkut hormon sis mcm sya .selang sbulan2 akan dtg period ..bulan depan tak dtg..klu msih blm dtg better check kat klinik tkut ada problem lain pla ..

negative. boleh pegi klinik check. tkut masalah lain. kalau pregnant dh sebulan lebih x period, line akn jadi terang.

maaf. saya rasa 1 line. kalau dah lama tak datang period and selalu period awak regular, pergi check up ke doctor ye.

Terang2 ngative sis. Hmmm kalau sis rasa samar, nanti cuba lg. kalau boleh pakai dip n clear punya.

hormon sis... sy pernah 3bln xdtg priod.. Sb perubahan corak pemakanan..bnyk mkn mnis²

1 line. boleh try lg seminggu dua & guna upt lain kalau nak sure.

1 je line.. tak nampak langsung yg kedua

nope. negative.

satu line ):

Satu ni sis