Pinjam mata

Hai mummy kt sni ada nmpk dua atau satu line ye dan prgnt test tu positive atau negative ye. Sbb dh berapa minggu ne saya rasa perut mcm ada someting n payudara pun kjp sakit kjp tk lbih sakit bila bgun tdor. #ingintahu

Pinjam mata
15 Balas

Kalau masih tak period boleh cuba test balik sis lepas seminggu or 2 minggu . Sbb saya lepas seminggu missed period bt upt negatif . Lepas 2 minggu 3 hari period masih tk dtg lg saya bt upt alhamdulillah positif .. in shaa Allah sis rehat ii dulu fikir positif .. semoga ada berita gembira bt sis .. aamiin aamiin ..

2y ago

aaminn sis nti sy akn chcek lgi.

Saya period tak teratur, jadi setiap pregnancy(3kali), awal2 mmg macam ni, samar2.. Jadi biasanya saya akan tunggu lagi seminggu atau dua, nanti dia makin pekat. Tapi hati kuat mengatakan walaupun samar2 mcm ni, insyaAllah puan pregnant tu.. 😊

2y ago

aaminnn... sis smoga kli ne ada rezeki buat sy dan suami😊

Nampak mcm ada tapi sgt samar, boleh repeat test lagi lepas seminggu mcm tu, guna urine yg pertama diwaktu pagi ye, mudah2an ada rezeki 🥰🤲🏻

2y ago

ok sis tq😊

macam ada line tapi macam juga evap line.. nanti sis test lagi ok lagi 4 hari atau seminggu.. insyaallah ada rezeki sis ☺️

2y ago

ok sis. line tu memng naik msa test tdi sblum 5 minit doakn sy ye sis smoga kli ne sy bjaya hamil ye ttc 6 tahun

pregnant ni. test lagi pakai upt clearblue punya. ada tak gmbar yg tak bukk upt ni,yg lepas naik line punya gmbar

2y ago

cuba awak try guna clearblue?

mcm evap line..sebb line tu gelap..cuba seminggu lagi..kalau pregnant lewat period 3hari pun dh nmpak..

utk kepastian, cek kat kk 🫶 sy mcm Tu juga . 2 kali samar2. insyallah Ada rezeki.

tak nampak sgt sis.seminggu mcm tu sis cuba lg. moga ada rezeki buat sis🥰

2y ago

aaminnn smoga ada rzeki buat sy kli ne😊

ada nmpk sikit je 2 line tpi tggu 1 bulan lgi bru test semula

2y ago

okey sis😊

2 line tp samar2, in sha Allah ada la tu..