Pemilihan tempat bersalin diatur oleh?
Voice your Opinion
Isteri
Suami
Ibu dan mertua
Isteri dan suami

5435 respon

16 Balas

ohhh.. tak sempat nak mengatur eah😅.. mana sempat nak pergi jauh²..rancang pergi hospital lain, pergi hospital yang dekat² dengan rumah jee😂😂.. huuu

Doktor KK dah refer ke hospital Kajang. Minta tukar nak ke hospital Serdang dah tak boleh dah. So redho je. Semoga dipermudahkan segala urusan czer saya nanti.

4y ago

Mana2 hospital tak kisah. Sebab sakitnya sama ja. Tapi kalau dapat bersalin Serdang igt nak minta duduk ward y selesa sikit. Kajang tak buka kelas 1 tuk org awam. So redho je. Janji anak selamat & segala2 berjalan dengan lancar

Untuk anak 1 dan 2 ,d tentukn oleh pihak hospital sndri krna b'masalah ..Untuk anak yg ke 3 ni ,In Syaa ALLAH klau teda masalah mak saya yg tntukn ..

sy 3 anak 3 swasta mmg dr awal kehamilan dah rancang km berdua🥰

Doktor yg tentukan tempat sy bersalin sbb ada risiko

Suami dan isteri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Medical team, my doctor.

ofcors me and my huaband

kami suami isteri

Saya dan suami.