Adakah anda menukar pilihan solekan sebelum/selepas anda menjadi ibu?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4510 respon

23 Balas

ya.. lebih cerewet sikit dgn finishing & kandungan dlm kosmetik tu.. benda2 yg sebenarnya x penting pun sy dh x beli lg skrg.. kalau skincare dh betul, x perlu lg beli mekap byk2 ckup yg asas je.. suami pun senyum je dompet dia boleh bernafas

ade suggestion tak bedak compact yg ok utk ibu..baby jadi merah2 muka bila ibu pakai bedak compact.. 😅 allergy mungkin..

Langsung x pakai make up dah sejak jadi ibu 😂 tunggu anak2 besar dulu lah

makin lebih baik.. sbb bekerja.. kang kalau x make up kena perli..

Tidak make up. Just lip balm sebab bibir kering semasa hamil

Ya & tidak. Mencari yg organik. Diana Danielle ada jual.

Makeup dah xtebal mcm sebelum pregnant😂

selepas bersalin hormon bertukar.

X tukar pun tapi jrg sgt bersolek

Xda solek2 since bujang..🤭