Mana satu pilihan anda selepas bersalin anak pertama?
Voice your Opinion
Berhenti bekerja seketika
Berhenti bekerja selamanya
Sambung kerja seperti biasa

3233 respon

22 Balas

bln 4/2021 nanti brhnti emm even xnak tp suami nak blk umh mak mertua trpksa la follow lgipon sy dok umh mak sndri blm beli rumh@sewa sbb suami xnak dok selangor

saya kerja 99 speedmart , ikutkan syg nk benti sbb 5 tahun dah keje . then pregnant nii 7 bulan dah benti sbb penat sgt tak larat panas even dduk cashier je..

Nak berhenti seketika tapi memikirkan situasi sekarang yang keadaan tak berapa cantik. Ramai pekerja diberhentikan😞. Simpan jela angan-ll tu😌

Trus xbkje..since tahu pregnant husben trus kata xpyh dh nk pk nk cri kje or etc..suh stay umah jaga husben dan ank

Skrg x kerja tp klu bkerja.. Lps bersalin sy akn smbung bkerja InshaAllah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sy pa sy nurse sy assistant sy hr sy kuli sy bos..mahu resign gak dr pakar sy kalau sy resign..😅

Berhenti seketika. Rancang nak kerja semual lepas anak dah besar sikit.

saya kawin umur 20, mmg dari umur 19 tak kerja lagi

wish utk berhenti rehat seketika..

krja trus wlpn prnh tfkr nk bhnti,,