Berpantang sendiri atau berpantang dengan bidan yang menjadi pilihan?
Voice your Opinion
Berpantang sendiri
Berpantang dengan bidan

3435 respon

19 Balas

Seminggu pertama guna khidmat CL, selebihnya pandai2 sendiri je nanti..anak dah nak masuk 4, apadahal. Harap2 okla..huhu

berantang sendiri alhamdulillah suami byk membantu waktu blk keje dan sblm pg keje siapkan kelengkapan semua..

tak mampu dengan harga nya kalau nak berpantang dengan bidan😅. Pantang sendiri je😔

Moga diberikan kemampuan utk hire bidan sbb tak ada org jaga selain husb.

Brpantg alone.. but brpantg dgn bidan Lebih bgus.

smgu je berpntg ade bidn. .2 pon utk mngurut. .

Faktor kemampuan juga. Ada duit semua Jalan

berpantang dgn mak mertua

berpantang dengan emak ♥️

Berpantang sendiri dengan mak