ADAKAH POSITIVE?

Photo pertama pukul 9pm. Photo kedua pukul 4am. BD pd pukul 3am. Kalau BD sekali je, agak2 ada peluang tak ?

ADAKAH POSITIVE?
12 Balas

InshaAllah lekat klau ada rezeki. Saya haritu bersama dgn suami sekali je sbb pjj terus lekat. Tak buat opk pun. Redha terima je dgn hati terbuka klau tak lekat. Sblum ni buat opk pstu bd pun tak lekat2. Awk kene happy2 je jgn stress terlampau pikir sgt nak anak. Relax cool je inshaAllah ada rezeki jgk nanti..

1y ago

Biasalah tu sis. Lumrah hidup kan. Lagi2 tgk org baru kawen dri kita dah lekat yg kita ni tak lekat2. Percayalah bila hati redha usaha pun tak sgt mcm dulu bila lekat rasa happy tu lain mcm. Dah pregnant nak dekat due pun dok tak sangka lagi boleh pregnant 😆 saya doakan sis berjaya pregnant dlm masa terdekat. Aamiin 🤲

Insya Allah ada rezeki jangan terlalu fikir je, saya pun bd sekali je tak sangka melekat. Lepas rancang nak dapat dalam bulan yg saya nak bd bersungguh2 tak melekat. Rezeki datang mmg tak diduga. Semoga puan diberikan rezeki cepat 😘

1y ago

Insha Allah nurul. Thank you tau.

Baca x instruction kt plastic UPT tu? Rasa dah terang benderang nie x yh bersuluh lg dah nampak 2 line tu. Baca semula plastic die untuk tahu result tu.. Anyway congrats n take care..

1y ago

Ni opk ler sis😂 dah terang tulis LH kt sna tu bkn HCG 😂😂

dah positif tu. mgkin besok akn ovulasi. kalau ada masa blh bd lg sekali. kalau x smpt tawakal jelah. inshaAllah ada rezeki. gud luck n baby dust

1y ago

Thank you bunda ain. Insha Allah. Semoga ada rezeki saya. Baby raya 🥹

Terang OPKnya..InshaAllah ada usaha ada hasilnya nanti..awk try la repeat BD utk hasil yg max. Tapi sperm lelaki ni nak matang 3hari jugak..hihi

1y ago

hehe, InshaAllah awk..dah BD ok la..doa² semoga ada ya.. InshaAllah di bulan Ramadan ni ada keajaiban Allah nak bg ke kan

Positive. Mungkin petang nnt akan peak lagi line tu. InsyaAllah ade peluang kalau sperm and telur elok and takde cacat. Goodluck!

1y ago

Thank youu jacyntha !! Insha Allah. Semoga ada rezeki saya.

sy bd skli je masa opk + , alhamdulillah lekat . semoga ada rezeki awak . aamiin .

1y ago

Allah. Terima kasih awak. Amin. Semoga ada rezeki saya juga.

yg nak dptkn zuriat bole try eblady bole PM saya 01136233691

Ni dh Kira +ve..Ada PeLuAnG tu.. insyaa allah ada rzki nti..

1y ago

Amin sis. Insha Allah.

bole lekat kalau ade rezeki

1y ago

Insha Allah. Semoga ada rezeki saya.