OPK Positive

Saya nak tanya, opk saya positive harini 4.7, tapi malam semalam 3.7 saya ade BD..adakah waktu yang sesuai? Husband saya kerja malam pada 4.7, jadi 5.7 masih boleh BD ke?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

OPK Positive
3 Balas

Bagus kalau dah bersama on 3.7 sebab sperms akan stay active selama 5 hari dalam vagina and ovum hanya active selama 24 jam. Tapi boleh juga kalau nak bersama on 5.7, no issue. So masih ada chance to get pregnant with God's grace🙏🏻🤲🏻

2y ago

ok sis 😀 terima kasih sangat😘

Ok dah tu saya bd 5 hari sblum subur Alhamdulillah lekat.

2y ago

wah tahniah..terima kasih ya❤️

Puan upt positive ke masani?

2y ago

Tahniahh