terjatuh masa pregnant 7bulan

pg td p klinik desa hujan lebat, bila dh hujan rintik sikit niat nak keluar ubah keta park dkt sikit la, so pakai la selipar sapa punya tah.. baru pakai sblah gedebuk jatuh punggung dulu,mcm ngka busuk ja, hmm sakit nya ya Allah, tp alhamdulillah tak da apa.. nurse cpt2 angkat n check jantung baby, lega takdak apa.. g toilet check takut2 ada bleeding tp tak ada, syukur sgt.. ya Allah takut sgt masa tu, doa kan sy dgn baby sihat ja.. kandungan 7bulan,ada sapa2 prnah jatuh tak masa pregnant nie? hmm

2 Balas

Saya pernah mgandung 2nd trismester jatuh kerusi kt opis. Sempat tahan dgn tangan . Lps tu trus anak bgerak dlm perut mgkin dia tkejut. 3hari lps tu saya buat detail scan, takut jgk. Alhamdulillah semuanya okay

Sy pernah Masa kandungan 6bln kalu x silap.. Alhamdulillah baby xde ape2..tp sakit kat pinggul tu terasa sehingga lepas bersalin..Mase berurut lpas bersalin tu ade rasa sakit..sy mmg x berurut la lpas jatuh tu..