Bleeding kandungan 6minggu

Kemarin sy ada bleeding,bukan fresh blood.sehari tu jak .pagi ni pergi klinik swasta.doc scan dh nmpk kantung nya dn yolk sac nya kecikkkk comel ja nmpk mcm dot,blum nmpk lagi bby nya,period sy xreguler so kandungan sy sbnar nya baru 5w 2dy,doa kan sy tm jnji dua mnggu lagi nampak la bby nya ya??alhamdulillah td doc tu baik sgt2,,rezeki sy hehehe,

2 Balas

Bestnya sis. Harap saya pun mcm tu, saya lagi dua minggu nak scan, nk cukupkan 8w. Sbb takut nk scan awal2. tapi saya msih fobia yang sebelum ni. hehe, sbb saya bru 3 bulan gugur ni lekat balik, saya gugur pun sbb kantung kosong, gugur di week 12

In Shaa Allah..tunggu dua minggu lg ye puan..tahniah..

2y ago

Tq ya😊😊