terjatuh dalam toilet

Semalam sy jatuh dlm toilet.. ade laaa luka n lebam area siku, lutut n paha.. setakat nie xde bleeding lgi.. perlu ke check kt klnikkk...??? Sakit Perut ade laaa tp xkuat laaaa... #12weeks

9 Balas

Jangan biar sis. Saya jatuh moto. Memang tak terhentak. Tapi saya rasa baby terkejut kot. Sebab malam tu saya nk tidur perut saya sakit. Sekejap kiri sekejap kanan. Esok tu pi scan swasta. Alhamdulillah . Lega hati ni bila dengar baby sihat. Sekaligus dapat tau gender. 😅

4y ago

Saya pun first baby. 21weeks. Semoga awak dan baby sentiasa sihat. Doakan saya juga ye. 😍

Cuba cek klinik, boleh minta ubat sapu untuk lebam skali.

Jangan tunggu... Pergi hospital cepat

Should I go to clinic..?

G klinik lah check bhya

Segera ke hospital

Refer doktor sis

Mcm mna dah skrg?

4y ago

Oo.. jaga diri baik2..

perlu