12 Weeks 4 Days

Hi.. Perut sy masih nampak mcm biasa je. Is it normal masih xnampak bsr? Risau bila tgk mcm xde perubahan at perut. My 1st baby.

11 Balas

Normal tu..asal kn baby kt dlm sihat nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Normal Jer .. Saya , 5 Bulan Baru Nampak Baby Bumb Ciked .. Ahaa Sekarang Dah Nk Masuk 8 Bulan Pown , Perut Still Nampak Macam 5-6 Bulan Jer 😅😅

normal sya 14week 5day pn perut kecik lagi wlpn sya obes..perut yg ats ja membesar😅 rsa xselesa tu ada sbb usus kna tolak ke ats kna tulg rusuk

awal lagi.. harap bersabar. dlm TAP pun ada tunjuk saiz baby bsar mna je.. perut kecik senang nk sorok sis, Aurat tu..

Wah sama 14w4day..perut mmg xnampak..sblm pregnant pn sy mmg dh buncit..bila pregnant sama je

normal sis .. saya dh 5bulan pun masih xnmpak perut .. jgn risau ,, baby tetap membesar ..

normal sis... sy dah nak 20 week still xnmpk perut.. itu semua ikut org...

Normal sis. Nanti masuk 3rd trimester perut membesar dgn cepat 😅

saya nak masuk 7bulan baru nmpak perut sis

Sama lah kita 😭 dah 13weeks perut mcm biasa

3y ago

normal sis.. sya dh 19w pn xbrpa nmpk lg..