9 weeks Perut xnampak?

Hye semua.. ni 1st kehamilan saya… Standard ke kalau 9weeks perut xnampak lagi?? And xmengeras ye? Sbb sy punya perut lembut lembut je.. sama mcm sbelum pregnant 😂😂😂😂 lepas tu sy xde alahan mcm mual ke mutah ke… mngidam ke.. mmg xde😅 risau sbb tgk org lain yg pregnant 🤰🏻 dh ade simptom cmtu.. mcm kes sy pulak.. sy dan suami LDR.. tp suami yg kerap mual dan mngidam .. ade ke gitu?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Normal, kecik lg 9w tu, janin besar butir beras mana mau nmpk bump nya 😅 28w+ paling awl nk nmpk pun. Tang alahan tak semua org dpt, ikut bdn masing2..ada yg awl2 dh kena, ada ptnghn, ada yg lewat. Smntra tkde alahan tu consume la mknan/minuman yg elok. Suami mngidam ada je, cuma jrg berlaku.

kalau anak 1st mmg lmbt nampak sis. ikut bntuk bdn jugak. saya anak ketiga dan keempat,masok 3 bulan dh nmpk dh mcm mak buyong 🤣