Tahukah anda beza perut mengeras atau mengetat?

Voice your Opinion
Ya, saya boleh bezakan
Tidak dapat bezakan

2060 respon

20 Balas

MENGERAS tu sbb baby dlm kandungan bergerak or mengeliat ke, mcm tukar posisi ke..perut jadi keras sampai kita rasa senak dn ssh nk bernafas. PERUT KETAT dimana akan rasa sakit ditulang rusuk kiri atau kanan atau kedua2nya, dan bahangian bwh payudara iaitu atas perut..kita akan rasa sakit seperti kulit ditarik2.. 😊

2y ago

kadang bb tgh kangkang..kaki dua2 tu dia tekan perut kita tu 😂.. dia relaks dlm tu.. kita yg sakit kat luar ni