selera mkn takde

Perut lapar tapi selera mkn takde. Tak tau nk makan apa.. dlm masa sama perut kena isi. Kalau tak takde tenaga. ? nak buat mcm mne ni? Kalau kunyah kacang dgn kurma. Cukup x?

5 Balas

Try mkn bubur nsi..jnji perut berisi n xmsuk angin..dlu sy pn xley mkn...bubur nsi je yg blh msuk..dh msuk 5 bln keats br back to normal..smua bnda leh mkn...smpai nurse n doc suh diet la plak ms tu sbb stiap mggu naik 2kg berat bdn😂✌

5y ago

Most wlcme 😉✌