Nervous nii 😅

Perut kerap mengeras tapi false contraction masih jarang jarang . Tanda tanda lain memang takde lagi . Ada kemungkinan untuk overdue tak ?

Nervous nii 😅
2 Balas

saya 20/1/21 dah ada tnda lendir2 coklat dah pergi hspitl pmbukaan baru 1cm. dktr bg blik & tggu cntrction lebih kerap @ air ketuban pecah. #04Jan2021  #IbuRA #16Left #TAPSuperMoms

3y ago

Boy . Haah . Tak sangka boleh awal pulak . Sebab pagi tu tanda awal saya pecah ketumban dan lendir darah . Terima kasih sis . Semoga sis pon dipermudahkan ☺️🤲🏻

Insyallh Allah permdhkn urusan sis.. Bestnye.. Mkin hri mkin nervouskn😁

3y ago

Aamiinn . Dengan musim covid ni lagi bikin nervous sebab semua buat sensorang 😂