39w 3days

Perut kerap mengeras tapi baby pon terlebih aktif sampai sakit dan nyilu rasa nk terkencing dibuatnya...lepas tu dkt pad ade keputihan mcm warna kekuningan...adakah itu tanda nk bersalin mommy2 semuA?

2 Balas

Tnda nak bersalin akan keluar spotting warna darah / ketuban pecah / perut kerap mengeras n rasa sakit... Saya masa due date pon ada spotting trus pergi hosp .. Cek jalan 1cm ..doc suruh balik .. Last2.kena serah diri ..induce 40w 7days

sama la kita... bila due nye?

5y ago

InshaAllah amin..semoga urusan sis juga dipermudahkan.amin