38 weeks bahagian bawah sakit sgt..tu tanda nk bersalin ke.?? #anakfirst

Skrg dh 38w makin sakit pulak bahagia bawah perut..nak bangun dari baring rase jem badan tak leh nk gerak sbb terasa sakit dkt bahagian bawah perut tu..nk pusing kiri kanan pon tak blh..bile berjalan pon rase sakit ade masa rase mcm nk terkencing..adakah itu tanda2 nk bersalin dlm masa terdekat nie..???

2 Balas

apa yg sis rasa semua sama macam saya... 38week 1day.. bila dh baring tu nk bangun sakit x terkata... nk jln sakit.. nk kencing pun sakit.. sy pun terfikir normal ke rasa cmni

skrg mcm mna mommy? mcm tnda nak bsalin..

2y ago

kalau sakit sngat2 smpai takleh nak buat krja mommy prgi pac utk check bukaan ..klau sakit sikit2 boleh tahan tu false contraction