HELP TO COMFORT ME MOMMIES ?

Pernah tak terfikir bukan bukan or takut terkenan yang bukan bukan kat baby tapi sebenarnya baby lahir elok je sihat sempurna comel? Saya sejak keguguran dulu selalu terfikir bukan bukan untuk kandungan kali ni bukan apa sebab ada rasa sedih dan risau sebab dah sayangkan dia.

2 Balas

Mommy, kita mengdng ni mmg suka fikir bukan2 sbb kita tk nmpk apa dlm perut ni kan.. so mommy kene bnykkn zikir n doa supaya Allah lindung zuriat kita k.. bila overthinking syaitan lg suka.. so tiap2 hari pon akan fikir bukan2 walaupun da scan baby sihat. Bnykkn zikir n baca quran. Klau fikir ja terus istifar n doa supaya Allah lindung kita n baby. Gudluck mommy

4y ago

Terima kasih dear untuk nasihat, kadang rasa lemah juga. Mudahan semuanya sihat dan sempurna untuk kita semua ❤️

Semua cam tu..terfikir yg bukan2..tp kita kena istigfar & percaya pd allah swt..insyaallah..kita & baby akan ok..

4y ago

Terima kasih dear, semoga semuanya baik baik saja untuk kita semua ❤️