Lahir mati....

Bulan 6/2020 sy bersalin. Tapi baby meninggal dalam perut seminggu sebelum tarikh tu. Sedih sangat sebab due 6/9/2020. Sikit je lagi. Doktor cakap baby kecik sbb uri tak cantik. So baby pon tak dapat zat yg cukup. Tapi redo dah. Tak tahu punca kenapa baby meninggal sbb saya takde darah tinggi dan kencing manis. Sekarang saya dah pregnant 4 bulan. Doakan anak dalam kandungan saya ni sihat sempurna 😊 Ada ke yg pernah alami macam saya ni? Boleh tak mummy2 kongsi cerita ❤️

2 Balas

Aamiin 🤲 yarabb alamiin semoga kalini mkn sihat mkn berzat tau

aamiin. semoga yg baik² untuk awak dan baby.

4y ago

Amin. Terima kasih ❤️😊